Despre Optimizare SEONotiuni introductive despre optimizare seo .

    Search Engine Optimization ( SEO - Optimizare seo ) este prin definitie procesul de optimizare al unui site sau a unei pagini web pentru motoarele de cautare. De ce este necesara o optimizare seo? Daca iti pui aceasta intrebare, nu te alarma. O sa-ti explic. Motoarele de cautare (cum ar fi Google, Yahoo, Msn si altele) se bucura de un imens trafic. Milioane de utilizatori zilnic folosesc un site gen google ca sa caute de ce au nevoie. V-ati pus vreodata intrebarea cum de apar unele siteuri inaintea altora in rezultatele de cautare? Desigur poate fi s-a parut doar firesc sa fie asa intru-cat un site este mai important decat celalalt.

Pe limba calculatoarelor aceasta importanta se traduce intr-un algoritm pe care motorul de cautare il implementeaza. Acesta poate astfel sa clasifice siteurile intr-o anumita ordine pe cautari diferite luand in calcul o multime de facturi. Acest algoritm este tinut secret. Un expert seo are o experienta vasta si stie multi dintre acesti factori si cum influenteaza acestia pozitionarea siteului dumneavostra in rezultatele unor cautari.

Asadar, apeland la un serviciu de optimizare seo va presupune angajarea unui specialist seo. Va trebui sa discuti cu acesta detaliile optimizarii, furnizandu-i informatii despre siteul tau si explicandu-i ce doresti exact. De multe ori vei sti dinainte ce vrei. Exemplu: sa urci pe anumite cuvinte cheie in cautari.

Daca nu ai facut acest keyword research si tot ce vrei e sa sti ca ai un site seo friendly, atunci apeleaza la o consultatie seo gratuita. Iti vom examina rapid siteul si vei primi oferta de optimizare seo. caracterizata de metodele utilizate de un specialist seo sau de un expert seo pentru a propulsa site-ul dvs. , pentru a-l urca in rezultatele unei cautari in topul celor mai utilizate motoare de cautare.